>Forsamlingshusbal - Robin Sørensen<

Tidligere tiders forsamlingshus-baller er genopstået - og det med stor succes. Den månedlige danseaften er blevet populær. Her kan alle skam være med. Danselystne i alle aldre - men flest i den modne alder og enlige - slår sig løs til populær musik.

Og de morer sig. Ja, hvor de morer sig. For et par år siden fik bestyrelsen for Forsamlingshuset idéen til binde an med danseaftener for alle aldre.

Det skete, da det blev tilkendegivet over for bestyrelsen, at ikke alle danselystne enlige bryder sig om kun at komme til enkeballer. Bestyrelsen havde samtidig et ønske om at udvide forsamlingshusets aktivitetsniveau. - Vi forelagde idéen for musikeren Robin Sørensen. Han var med på idéen, og resultatet blev, at vi besluttede os for at afvikle en månedlig danseaften sammen, fortæller formanden for forsamlingshuset.

Flere og flere kommer
- I starten var deltagerantallet beskedent, men det er stillet og roligt blevet øget, og arrangementet i fredags samlet hele 92 deltagere ud over musiker Robin Sørensen og forsamlingshuset bestyrelse. - Så fortsætter det på den måde er der ingen tvivl om, danseaftenerne er kommet for at blive. Vi fortsætter i hvert fald, så længe det kan svare sig. - Men, det skal dog ikke være for ofte. Derfor nøjes vi med enkelt danseaftenen, fredag, om måneden med undtagelse af i februar, hvor der er dilettant i forsamlingshuset og i oktober, hvor vi holder vores traditionelle høstfest.

Fra hele Nordjylland
- Deltagerne i danseaftener kommer fra mange nordjyske byer, fortsætterformanden. Det er mennesker, der først og fremmest har lyst til at danse til musikken. Der kommer folk i næsten alle aldre, også unge, men der er dog flest i den modne alder og også en del langt oppe i alderen. Det er tydeligt, at Robin Sørensens musik falder i publikums smag. Straks der spilles op, fyldes dansegulvet. Men der bliver i pauserne også tid til at hygge sig ved bordene og tale med gamle venner og bekendte.