>Bolsjeuddeling - børneunderholdning<

Det var børnenes dag i går i forbindelse med sommerfesten. Eller i hvert fald den første del af dagen. Størst trængsel var der i klubhuset, hvor der var bolsjekogning. 40 stod og ventede, da gryderne med de søde ingredienser blev sat over, og senere kunne børnene så gå i gang med at rulle massen ud. - Vi har nok ikke været hurtige nok med saksen, måtte formanden erkende. Massen størknede hurtigere end ventet, og så måtte det store stykke knuses i stedet for klippes. - Men de smager godt nok, siger han, mens han smager på bolsjerne med chokoladesmag.

Hoppeborgen var populær. Der var trængsel om at få lov til at indtage den. Der var også boldkast, snobrødsbagning, ponyridning og meget mere.

Senere i aftes blev det forbudt for børn. Her optrådte stripperen Mia.

I dag er der trailer- og kræmmermarked på pladsen. Der bliver også et cykel-sponsorløb. Der bliver også et børnearrangement med tivoliboder, ansigtsmaling og snobrødsbagning.

Der bliver børneunderholdning af Nicklas Berg. Markedets stærkeste mand kåres om eftermiddagen, og det er Kom i Form, der står bag.

I aften er der endvidere borgerbal med spisning, dans og underholdning. Det er Mojn, der står for musikken.